14η αγωνιστική της Premier league

 14η αγωνιστική

 19/12/2020

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ  0 - 7

Οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ από νωρίς στον αγώνα με ένα διαγώνιο σουτ του Μιναμίνο μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 3'. Η Λίβερπουλ διπλασιάζει τα τέρματά της με τον Μανέ να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 36'. Η φιλοξενούμενη ομάδα συνεχίζει να σκοράρει με τον Φιρμίνο να κοντρολάρει την μπάλα ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και να πλασάρει τον Γκουάιτα έπειτα από την σέντρα του Ρόμπερτσον στο 44'. Στο 52' η Λίβερπουλ επεκτείνει τα τέρματά της με ένα σουτ του Χέντερσον έξω από την μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είναι ασταμάτητοι με τον Φιρμίνο να σκάβει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Κρίσταλ Πάλας στο 68'. Ο Σαλάχ στο 81' σκοράρει με μια κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή. Τέλος, στο 84' ο Σαλάχ βάζει το τελευταίο γκολ της βραδιάς με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι  0 - 1

Η πρώτη φάση του αγώνα έρχεται στο 13' με ένα σουτ του Κανσέλο να αποκρούει ο ΜακΚάρθι. Στο 16' η Σίτι παίρνει το προβάδισμα με τον Στέρλινγκ να σκοράρει μετά από μια συρτή παράλληλη σέντρα του Ντε Μπρούιν. Στο 21' η γηπεδούχοι απειλούν την Σίτι με τον Γουόλκοτ να σουτάρει και να διώχνει ο Έντερσον με γροθιές και στη συνέχεια να μπλοκάρει από το σουτ του Ρομέου. Στο 29' από ένα κόρνερ της Σαουθάμπτον ο Έντερσον μπλοκάρει από την κεφαλιά του Βέστεργκααρντ. Χαμένη ευκαιρία στο 47' από το σουτ του Τόρες. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε την ευκαιρία με τον Σίλβα με ένα κακό σουτ να μπλοκάρει ο ΜακΚάρθι στο 53'. Στο 70' άλλο ένα κακό σουτ από την Σίτι με τον Ντε Μπούιν να σουτάρει πάνω στο ΜακΚάρθι. Στο 73' οι γηπεδούχος ομάδα αφήνει ανεκμετάλλευτο ένα λάθος στην άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι . Ακόμη μια επέμβαση από τον ΜακΚάρθι από το σουτ του Κγιντογκάν στο 78'.


Έβερτον - Άρσεναλ  2 - 1


Στο 22' η Έβερτον σκοράρει με τηνοκεφαλιά του Κάλβερτ-Λιούιν. Στο 25' χαμένη ευκαιρία για την Άρσεναλ με τον Ενκέτια να πλασάρει άστοχα. Η ισοφάριση για την Άρσεναλ έρχεται από ένα πέναλτι με τον Πεπέ να στέλνει την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Πίκφορντ. Στο 45' ο Λένο κρατάει την ισοφάριση για την ομάδα του, έπειτα από την επέμβασή του στο γάμα. Όμως στο ίδιο λεπτό η Έβερτον παίρνει το προβάδισμα από την κεφαλιά του Μίνα. Στο 55' ο Νταβίντ Λουίζ στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, έπειτα από την άστοχη έξοδο του Πίκφορντ. Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία από την Άρσεναλ με την κεφαλιά του Γουίλοκ να καταλήγει άουτ. Η Άρσεναλ είχε ακόμη μια ευκαιρία να ισοφαρίσει ξανά στο παιχνίδι στο 96' με τον Πίκφορντ να σταματά τον Σάκα.

Νιούκασλ Γουνάιτεντ - Φούλαμ  1 - 1

Στο 12' ο Λούκμαν με τη κεφαλιά του απειλεί την Νιούκασλ, αλλά ο Ντάρλοου μπλοκάρει. Στο 38' ο Αλμιρόν από τα αριστερά δοκιμάζει ένα σουτ, αλλά μπλοκάρει ο Αρεολά. Η Φούλαμ ανοίγει το σκορ με ένα αυτογκόλ του Ρίτσι στο 43'. Στο 64' η ισοφάριση έρχεται από ένα πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Ουίλσον. Στο 72' ο Αρεολά κρατάει την ισοπαλία με τον Ζοέλιντον να πέφτει πάνω στο Αρεολά. 

20/12/2020

Τότεναμ - Λέστερ  0 - 2


Στο 41' ο Σόν στην εκτέλεση κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Κέιν καταλήγει άουτ. Η Λέστερ παίρνει το προβάδισμα με τον Βάρντι να ευστοχεί στο πέναλτι που έκανε ο Οριέ πάνω στον Φοφανά. Στο 59ο λεπτό από την κεφαλιά του Βάρντι η μπάλα βρίσκει πάνω στο Αλντερβάιλερντ και καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του Γιορίς. Ο Κέιν δοκιμάζει ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Σμάιχελ μπλοκάρει στο 61'. Στο 71' από ένα κόρνερ η μπάλα καταλήγει στον Σόν, αλλά ο Σμάιχελ του λέει όχι με μια δύσκολη επέμβαση. Στο 82' ο Βάρντι δοκιμάζει ένα φαλτσαριστό σουτ αλλά ο Γιορίς μπλοκάρει. Στο 85' ο Βάρντι κερδίζει μια κόντρα από τον Ντάιερ στρώνει στο Τίλεμανς, αλλά εκείνος αστοχεί.  

Μπράιτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ  1 - 1

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα είναι για τους γηπεδούχους στο 26' με ένα σουτ του Μωπαί, αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Ραμσντάλ. Η επόμενη φάση είναι ξανά για τους γηπεδούχους με τον Ντάνκ να χάνει μια καλή ευκαιρία μπροστά στο τέρμα του Ραμσντάλ στο 31'. Η Σαουθάμπτον στο 34' απειλεί την γηπεδούχο ομάδα από μια εκτέλεση φάουλ με τον ΜακΓκόλντρικ, αλλά ο Σάντσεθ αποκρούει. Κακή η στιγμή στο 38ο λεπτό για την Σέγιλντ με τον Λάντστραμ να αποβάλετε με κόκκινη κάρτα. Παρόλο που έμειναν με δέκα παίχτες οι φιλοξενούμενοι παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Μπόγκλ στο 63'.  Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από την Μπράιτον με τον Κόνολι να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ στο 82'. Στο 84' από μια αντεπίθεση η Σέφιλντ παραλίγο να επεκτείνει τα τέρματά της με το άστοχο σουτ του Μπερκ. Στο 87' έρχεται το γκολ της ισοφάρισης για την Μράιτον με τον Γουέλμπεκ. Η Μπράιτον χάνει μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τσαχανμπάκς να καταλήγει στο δοκάρι στο 5ο λεπτό των καθυστερίσεων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίντς  6 - 2

Η Γιουνάιτεντ σκοράρει με το καλημέρα με τον ΜακΤόμινεϊ με ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 2'. Ο ΜακΤόμινεϊ μετά από ένα λεπτό σκοράρει ξανά με την κάθετη πάσα του Μαρσιάλ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Λίντς είναι με το Μπάμφορντ ο οποίος με ένα κακό πλασέ στέλνει την μπάλα άουτ στο 7'. Στην επόμενη καλή φάση η Γιουνάιτεντ κάνει το 3 - 0 με τον Μρούνο Φερνάντες στο 20'. Μεγάλη χαμένη φάση για τους φιλοξενούμενους έρχεται με ένα σουτ του Ραφίνια, αλλά ο Ντε Χεα αποκρούει να τα πόδια στο 34'. Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ με τον Λίντελοφ να σκοράρει από ένα κόρνερ στο 37'. Από ένα κόρνερ η Λίντς καταφέρνει να μειώσει το σκορ με την κεφαλιά του Κούπερ στο 42'. Στο 47ο λεπτό η Γιουνάιτεντ χάνει μια καλή ευκαιρία με τον Μαρσιάλ να στέλνει την μπάλα άουτ, από την κάθετη του Μρούνο Φερνάντες. Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ντε Χεα να σταματά τον Ραφίνια στο 50'. Από ένα κακό διώξιμο του ΜακΤόμινεϊ η μπάλα στρώνεται στο Ραφίνια που δοκιμάζει ένα σουτ και ο Ντε Χεα αποκρούει χαμηλά στην δεξιά γωνία στο 65'. Ακόμη ένα γκολ για την γηπεδούχο ομάδα με τον Τζέιμς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στο 66'. Το τελευταίο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από την εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 70'. Κι άλλη  μια χαμένη ευκαιρία από τον Μαρσιάλ με τον Μελιέρ να τον σταματά με τ πόδια στο 72'. Το δεύτερο γκολ για την Λίντς έρχεται από τον Ντάλας με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα του Ντε Χαε στο 73'. Με διπλή επέμβαση ο Μελιέρ σταματάει και τον Καβάνι και στην συνέχεια το Τζέιμς στο 85'. Ξανά ο Μελιέρ νικά τον Φρέντ από το να σκοράρει σε θέση τετ-α-τετ στο 86'. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χάρισον την σπαταλά στο 90'.

Γουέστ Μπρόμιτς - Άστον Βίλα  0 - 3

Οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ από νωρίς στον αγώνα με την κεφαλιά του Ελ Κγαζί στο 5ο λεπτό. Από ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα του Λίβερμορ αφήνει την ομάδα του με δέκα παίχτες στο 34'. Η γηπεδούχος ομάδα προσπαθεί με τον Γουότκινς να βάλει ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Τζόνστον τον σταματάει στο 61'. Ο Τζόνστον στο 75' νικάει τον Ελ Γκαζί με την απόκρουσή του χαμηλά στην κλειστή του γωνία. Οι φιλοξενούμενοι στο 84' διπλασιάζουν τα τέρματά τους με ένα καλό πλασέ από τον Τραορέ. Το 0 - 3 για την Άστον Βίλα έρχεται από το πέναλτι του Ελ Γκαζί στο 88'. Στην επόμενη φάση υπάρχει μια χαμένη ευκαιρία απ' τον Ελ Γκαζί να πετύχει χατ-τρικ στο 90'.

21/12/2020

Μπέρνλι - Γούλβς   2 - 1

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα είναι για τους φιλοξενούμενους με τον Νέτο να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Πόουπ στο 23'. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Μπέρνλι με τον Ρουί Πατρίσιο να νικά τον Μπάρνς στο 28'. Τελικά ο Μπάρνς νικά τον Πατρίσιο με μια κεφαλιά στην κλειστή του γωνία στο    35'. Στάθηκαν τυχεροί οι παίχτες της Γούλβς με τον Μπράουνχιλ να σουτάρει εξαιρετικά, αλλά το δοκάρι τον σταματά στο 50'. Από μια εκτέλεση φάουλ η μπάλα καταλήγει στην μικρή περιοχή και ο Γούντ σκοράρει δίνοντας στην Μπέρνλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 51'. Ο Γούντ με μια καταπληκτική κίνηση βρίσκεται σε θέση να σκοράρει, αλλά ο Ρουί Πατρίσιο του λέει όχι στο 65'. Η Γούλβς καταφέρνει να μειώσει το σκορ με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φάμπιο Σίλβα στο 89'.

 


Τσέλσι - Γουέστ Χαμ

Η Τσέλσι παίρνει προβάδισμα στο σκορ από μια κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα από μια εκτέλεση κόρνερ στο 10ο λεπτό. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Φμπιάνσκι να αποκρούει το σουτ του Βέρνερ στο 43'. Στην επόμενη ο Έιμπραχαμ σκοράρει αιφνιδιάζοντας τον Φαμπιάνσκι δίνοντας σίγουρο προβάδισμα στην ομάδα του στο 78'. Από την απόκρουση του Φαμπιάνσκι στην κεφαλιά του Πούλισιτς ο Έιμπραχαμ σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80'. Από το κλέψιμό και την κάθετη πάσα του Καντέ ο Βέρνερ σε θέση τετ-α-τετ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 89'.  

Βαθμολογία



 




           

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13η Αγωνιστική της Premier League